Förkyld

Vaknade i morse med halsont och täppt näsa. Typiskt, det var promenad med tjejerna i morse med jag ställde in. Neo har också fått min förkylning han hostar och snorar och är allmänt missnöjd. Så denna dag har varit lugn. Han har knappt sovit alls idag, bara korta stunder, men lyckades trots en missnöjd Neo ha maten på bordet då älsklingen kom hem, och på menyn denna dag var de plankstek, riktigt gott var de.

Dopet, nu när o s a:at gått ut vart ändå rätt hyggligt med folk som kommer ca 50 gäster. Ska jag börja på att baka i veckan. Har en snäll svärmor som ska hjälpa oss med tårtorna.

Neo har också fått gudföräldrar, dom vart så glada och hedrade. Känns jättebra!

Den här underbara ordet har har köpt, tror de kommer bli jättefint i köket

så söta, kommer att passa bra i vårt kök

 

Har även köp ett insynsskydd till det lilla köksfönstret, både jag och älsklingen tyckte det var jättefint

Det är inte vårt fönster på bilden

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “Förkyld

  1. Nu har jag tänkt hur länge som helst att jag ska skriva tack för inbjudan men att vi tyvärr inte kan komma till dopet. Vi har lagt om taket sista två veckorna så jag har varit i en helt annan värld och glömt allt som har med den verkliga världen att göra 🙂 Tack i alla fall... jag hoppas ni får ett underbart dop! Kram från Stockholm

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.