Måndag och en ny vecka

Denna helg har varit fylld av roliga saker. Fredagen började för mig med ett besök hos tandläkaren, inte så roligt, dom hittade åt mina 2 visdomständer och alla tandläkare har en förkärlek att vilja dra ut dom, så i maj ryker den ena. Sen var de att fara vidare in på stan för att träffa mamma, och som vanligt så skämde hon bort lilleman med lite leksaker och en skit cool pyjamas

älsklingen jobbar nu mer bara halv dag på fredagar och tar resten som pappaledighet, så fick åt lunch i hop på stan med mamma, gick bara fint att ge lilleman mat också.

På lördan började jag känna mig lite förkyld i kroppen, och velade fram och tillbaka om jag skulle fara på tjejfesten hos Erika. MEn älsklingen tyckte de så jag, Jessica och linda for dit. Vi var totalt 11 eller 12 andra mammor här från Kusmark. Jag hade ju inte tänkt vara där så länge med kom hem halv 1 på natten. Hade riktigt kul, kvällen bjöd på otroligt många skratt. Det var ju första gången älsklingen skulle vara hemma med Neo själv, det gick då jättebra. Han var lite nojjig hela dan. Gjorde i ordning all mat, så det var bara att värma vatten. MEn eftersom jag stannade där så länge så fick han natta Neo. Och kunde nästan inte låta bli Neo när jag kom hem, hade saknat han så mycket.

Igår Söndag, så hade vi ju babysim, och denna dag så var de dyk bäbisarna skulle få prova. Och det var ju frivilligt. Så Jonas ville prova med Neo och det gick hur bra som helst. då det blev 2 dyk totalt för lilleman.

Det är ju bara en halv timma som vi är på babysim och det går hur fort som helst. när vi var klara på badhuset vid 15 så for vi Till Leo´s och mötte upp några vänner och var där ett tag, käkade tillsammans. Sen vart de hem och hejja fram SAIK till vinst 😀

 

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.