Sammandragningar & Magknip

Igår spenderade jag ju lite av dagen med pappa, han bjöd på lunch, och sen gjorde vi inte så mycket utan satt mest och pratade och drack lite kaffe. Under dagen började jag känna mig konstig, magknip och sammandragningar. Så när jag kom hem så la jag mig och vilade. Mådde inte bättre när älskling kom hem utan tvärt om, började må illa och kallsvettades och hade magknip. Tog de lugnt och det började ge med sig. Iaf så kollade jag upp de och det kan vara så att kroppen förbereder sig på va som komma skall 😀 så det var ju bra.
Älsklingen var även tvungen att fara och jobba inatt, följde med bara för att jag inte ville vara själv. Som tur var så gick de rätt snabbt. Han har iaf hittat felet på servern nu, är tydligen nått hårdvaru relaterat. Så en ny server är på väg upp. OCh hoppas det inte dröjer att för länge.

i morse tog vi en regäl sovmorgon <3 var så mysigt. Vi steg upp strax efter halv 11. Sen när han for till jobbet så fick jag och la mig igen. Och sov till kl 14 då älskling ringde och kollade hur det var idag. Sen fick jag ett ryck gick ut och städade bilen in och utvändigt 🙂 Har kommit på att det är rätt bra att vara gravid alla blir så hjäpsamma, när jag stod ute och handtvättade bilen så kom grannfrun ut och tyckte att jag skulle vänta till Tomas kom hem så han kunde ta högtryckstvätten och spola av bílen, snälla grannar. Men han hann inte komma hem fören jag var klar. Så nu står en klinisk ren Ford i garaget 🙂 känns bra. Ena annan gång när jag var på ICA och skulle handla så tappade jag ner en Tia på golvet när jag skulle ta en kund vagn, och hade nästan tänkt låta den ligga och ta femman jag hade i fickan. Men då kommer en snäll själ och erbjöd sig att plocka upp den 🙂 Så att vara gravid har sina fördelar 😛

Strax ska jag ta tag i golven när hemma, iaf dammsuga av dom. Sen blir de att börja med maten. Har inga idéer på vad vi ska äta. Brukar lösa sig tillslut…

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.