Tisdag

Ska strax göra mig klar för att hämta pappa i stan och köra hem han, Men har ingen ork till de egentligen. Men det är bara att bita i de sura äpplet 😛

I natt så var älsklingen tvungen att fara och jobba i ca 2 timmar på lbs ( lastbilsstation ) mailen var nere och servern hade hängt sig så Jonas kom inte åt den hemifrån. Så jag tyckte att jag lika gärna kunde följa med som sällskap. Så vi kom hem 3 i natt. Så älsklingen tog en timmas sovmorgon idag. Vilket han behövde.

Ikväll blir de att städa lite i garaget så vi kan ställa in bilen. Sen blir de att gå över till grannen och uppvakta han, han fyller 30 år idag. Och sen hoppas på att bilen har blivit lite varm så vi kan lacka igen stenskotten på motorhuven.

Nu ska jag ta och göra mig klar, så jag inte kommer försent…

Ha en fin dag!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.