God morgon på er

Torsdag idag, härligt imorgon är de Fredag 🙂 Veckorna går snabbt nu.
Dagen planer är att fara ner till stan och till Ford och visa upp stenskotten vi har lackat igen. Annars är de väl det vanliga sysslorna, tvätta och städa.
Måste försöka att kolla vad jag ska ha för kläder när vi far bort i helgen, och packa en liten väska. Så det inte blir så stressigt imorgon. För imorgon ska ju hundarna köras bort också. Måste ringa pappa och kolla så han kan ta Aurora.

Ska försöka ta mig upp på vinden och kolla vart alla julkartonger är så det blir enkelt för älskling när han ska ta ner dom 😀 Jag håller allvarligt på att äta oss hur huset, är hungrig jämt. och jag menar jämt. i natt var jag tvungen att gå upp och ta nått i magen för jag var vrål hungrig och det har aldrig hänt förut.

Har läst många förlossnings berättelser nu i veckan och ser verkligen fram emot förlossningen. Och alla man träffar nu ska ju berätta just sin ” historia ” och tror dom flesta försöker skrämma en 😛 Och alla säger att det är ingenting som funkar, om man vill sätta igång de. Utan det sätter igång av sig själv. Hmm men vi så väl se 😛

Nä nu ska jag surfa runt ett tag, sen blir de att göra nått vettigt…

Trevlig torsdag på er!!

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “God morgon på er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.