God morgon

Ingen bebis har tittar ut än..har bara ingen ork till att skriva. Känner att en förkylning ligger och gror. Har ont i halsen bla.

Vart en lyckad fest med Nordic Light, och mina funderingar på vart vi skulle stämde, det var Pite havsbad. Så vi badade när vi kom dit, eller Jonas och satt på kanten och doppade fötterna i bubbelpoolen, men det gick det med. Sen vart de och synda sig upp på hotellrummet för att göra sig klar för lite mingel och middag. Maten var helt ok.
Kvällen slutade för våran del runt halv 2, Då var vi ganska trötta. Sov dåligt gjorde vi också, sängen var super hård, så jonas vaknade med världens värk i ryggen.

Var skönt att komma hem tidigt, tror vi var hemma i Skellefteå runt halv 12, så direkt for vi ut till Jonas jobb för det var öppethus på Tipshuset med loppis och marknad bla. Sen vart de att skynda sig hem för vi fick besök av Stefan och hans son Alvin. Sen vart de hockey, en match som AIK vann på straffar.

Efter hockeyn vart de att fara och hämta tillbaka alla hundar 🙂 Tack snälla Sandra för att Sid fick bo hos dig >3 Sid hade haft ett äventyr. Märks att han är en lantis hund 😛 om man säger så.

När vi kom hem hade vi besök av Svärmor och Boe 🙂 bäbis fick sig ett par jättefina tossor som hon stickat och ett par AIK-sockar 🙂 Vi spelade vårat nya spel, riktigt roligt hade vi..
Sen när dom for hem vi 11-12 tiden så började vi att julpynta lite smått här hemma. Tills vi vart avbrutna av grannen Tomas som kom över och tyckte vi skulle komma över till dom och hälsa på deras dotter Emely som vi aldrig har träffat. Så vi var där till tidig söndag morgon 😛

Vi hade bestämt att fara på Skyltsöndag inne i stan, me först var vi bjudna på lunch/middag hos farmor. Där Jonas faster och pappa också var, vi fick kläder av jonas kusiner i Piteå, tack för de!!!
Väl på stan köpte vi 3 st sockar på Åhlens till bäbis. Sen vart de inte så mycket mer. Vi kom dit så sent.

Igår passade jag på att baka lussekatter, vart helt okey. Sen gjorde jag knäck i söndags men dom är redan slut 😛 kul att folk gillar det man gör.

Idag ska jag ta det lugnt, tycker bäbis ska komma ut. Älskling börjar bli lite nojjig nu varje gång jag ringer och tror jag ska säga att nu är de dax. Hade trott att vid det här laget att vi skulle redan vara föräldrar, men så verkar de ju inte. Blir nog en stjärngosse eller Lucia ska ni se.

Gilla(0)Ogilla(0)

One thought on “God morgon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.