Onsdag

Tycker denna vecka har rusat iväg. Snart helg igen 🙂
Nu börjar vi vara klara här hemma inför bebisens ankomst. Spjälsängen är färdig bäddad och står redo. Var på barnens hus igår och köpte det som fattades till spjälsängen, dvs täcke och kudde. Så nu står den där redo för Loppan <3 Vi har packat bebisens väska, nu är de bara våran BB väska som ska packas. Har lite kläder som ska tvättas och lite inköp kvar.

Imorgon ska vi till barnmorskan igen. Ska bli spännande och se vad vi ska prata om denna gång. NU har vi gått in i vecka 36 och bara 33 dagar kvar till Bf. Och vi längtar jätte mycket. Till helgen eller nästa vecka ska vi hämta ut vagnen..
Mina planer på att sluta arbeta verkar gå dåligt, är för snäll. Hade tänkt att detta skulle vara min sista vecka. Men blir jobb även nästa vecka men bara på mina villkor, jobbar 3 dagar halvtid. Så då har jag 2 dagar ledigt plus helgen. Så det kommer nog att bli bra. Vill ju hinna med lite grann här hemma innan bebisen kommer. Typ göra lite matlådor och hinna julbaka och ställa i ordning i barnrummet. Har ingen minneskorts läsare på min dator så kan inte lägga upp nå bilder på spjälsängen. Så det får bli en annan gång.
Har en rätt bra arbetsdag imorgon, börjar 05:00 – 07:50. Så då hinner jag hem och göra lite utav listan jag har. Ska möta upp pappa på lassa imorgon också. Har letat hela veckan efter ett par dun tofflor till älsklingen. Men har inte hittat några i hans storlek, så chansade och ringde till pappa och frågade om han hade ett par över och det hade han 🙂 så nu får älskling sina efterlängtade tofflor.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.