Söndag kväll

Har haft en lugn och mysig helg. Igår ( lördag ) åkte Sid iväg på äventyr hos Familjen Burström. innan han for så tog jag tag i hals päls och gjorde han riktigt fin. klippte bort ganska mycket av benhåret eftersom han inte ska på utställning på ett tag 🙂 Inte lika mycket att borsta 😛
Sen hade vi middags bjudning hemma, Pappa och Mamma och svärfar kom och käkade lassagne älsklingen stod för matlagningen 🙂 han är riktigt duktig i köket nu min älskling <3. Det vart en lyckad middag. Som var super god.

Idag Söndag for vi och hälsade på svärfar och passade på att tvätta bilen som var ren sådär ca 7 min säger bara 1 ord grusväg 🙂
Sen for vi till stan och handlade ljus till kandelabern och lite annat nödvändigt. Sen har vi tvättat, kom på att vi måste börja packa BB väskan snart, eller iaf göra en lista på vad som ska med. Så den är klar när de är dags.
i veckan hoppas jag att vi får en lucka så vi kan fara in på stan och hämta ut vagnen 🙂 och köpa täcke och kudde till spjälsängen för de är de enda som vi nu saknar.

Sitter och väntar på att älskling ska komma hem från innebandyträningen så vi kan ta och duscha och äta kvällsfika ihop, sen måste jag gå och sova :/ Hade ju sett framimot att vara ledig nu fram till förlossningen, med E frågade om jag kunde ställa upp och jobba nån dag nästa vecka. Men trodde inte att det var varje dag. Så vi får se hur många dagar jag pallar. börjar kännas att jag är höggravid, ryggen den känns 😛
På tisdag byter vi vecka och går in i v36 det närmar sig MED stormsteg 🙂

God natt!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera