Bebis fortsätter att bli bortskämd <3

Igår så hade Jonas farmor en överraskning åt oss, hon hade gjort i ordning en vagga till bebis, varit på Barnens Hus och handlat täcke och kudde och påslakarn och lakarn i Tummen <3 så nu står vaggan redo och väntar i vardagsrummet.

Fint va ??

Blir så less på att folk inte kan fylla i ett papper rätt. Nu är de 3dje gången som jag måste be om ett nytt för att det är fel. Irriterande är de rätta ordet.
Imorgon hade jag tänkt jobba, har ju varit hemma hela veckan nu pga min förkylning. Jobbar ett kort pass mellan 05:00 – 10:30 så en mjukstart. Ska försöka få med mig älskling på stan på hans lunch och kolla på lite kläder till bebis. Så hoppas vi hittar nått fint. Har bara några saker kvar på ” inköps listan ”

igår med posten så hade vi fått en inbjudan till bröllop på självaste Nyårsafton 🙂 en på älsklings jobb gifter sig. Får se hur det blir på självaste festen men i kyrkan ska vi iaf vara.

Magen v.35

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera