Håller på att somna

Har haft en mycket trevlig träff med vår föräldra grupp, den bjöd på många skratt 🙂 Nästa träff är inbokad och det är på vårat bf datum dvs 5 december, så förhoppningsvis så har bebis kommit ut då ( vet att det är önske tänkande )

Just innan vi skulle fara till stan, så började jag få molvärk, all värk är bra 😉 höll inte i sig så länge när vi kom fram till stigs så var de borta. Just nu håller jag på att somna sittandes vid datorn, så ska strax gå och sova. Men först ska hundarna få gå kissrundan.

Längtar till Fredag, ska bli så kul att fara iväg. Har mina aningar vart vi ska 🙂 Hade hoppats att det skulle vara nära ikea men om jag tror rätt så är IKEA långt bort. Vet inte vad jag ska ha på mig. kommer inte i så mycket kläder längre, känns riktigt trist att inte ha så mycket att välja på. Men få ha nån fin frisyr istället.

Så känner jag mig nu

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera