Ny vecka

och 14 dagar kvar till Bf 🙂

Vilken underbar helg jag och älskling har haft. Han han varit helt ledig, dvs inga kunder som ringt eller nått jobb relaterat han har varit tvungen att göra 🙂 Så vi har bara tagit hand om varann och myst, ätit god mat.
Igår fick vi fin besök på morgonen av Linda och Josef, oj va lill killen har utvecklats sen han började på dagis. Jätte stor skillnad. Aurora skötte sig jättebra, blir så stolt över henne när det gäller barn. Sid han var på äventyr i helgen i Strömfors.

I morse gjorde jag egen risgrynsgröt 🙂 den vart riktigt god, sen skulle jag lägga mig och vila en stund. Men den där stunden varade ända fram till 13:00 då jag vaknade :/ så det vart lite längre än vad jag tänkt. Imorgon ska jag och hälsa på min far, ska bli trevligt. Var längesen vi sågs nu.

Det var så mysigt igår när det började snöa 🙂 hade velat ha lite mer snö, men man får vara glad för de lilla. Hoppas det kommer mer i veckan så det är lite mer till första advent.

Ikväll har vi fika träff med vår föräldra Grupp, ska bli jättekul.

Ha en trevlig dag!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.