Ryktet går

HAr glömt att berätta att vi har provat vårat nya spel som älskling fick av Lotta på barnens Hus. Spelet heter Ryktet går, det är viskleken fast på papper; ”Alla ritar ett hemligt ord i sitt block, under tidspress. Alla skickar sitt block vidare. Gissa och skriv vad din motspelare har ritat. Och skicka vidare igen…”

Vi skrattade så att tårarna rann. Det roligaste var nog mitt ord, jag fick ett ord – Helikopter – och jonas skulle gissa vad det föreställde, och han gissade att det var en hoppande ubåt, hallå hur kunde han gå de till de ;

Visst är de likt en helikopter ??


Så tydligen ska älskling lära mig att rita en helikopter, så det inte blir missförstånd i framtiden 😛

och svärfar skulle då rita en hoppande ubåt som jonas farmor fick till att det var en surfare 🙂 så ni kan ju fatta detta spel bjuder på många skratt..

detta spel är grymt kul

Säger bara köp detta spel

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.