Torsdag morgon

Rutin ultraljudet gick bra, bebis väger lite under det dom ska vid denna månad, våran väger 1700g. Och allt såg jättefint ut. Tillräckligt med fostervatten osv. Nu ska bara en överläkare titta på de också och han tar då ställning, och skickar vidare till våran bm. Så hoppas nu bara att SF måttet har växt till nästa gång vi ska dit.

Igår satt jag med papperna som ska in till försäkringskassan, så idag ska jag lägga dom på lådan. Och hoppas att jag inte behöver skicka in nått fler. Sen ska jag sätta mig och fylla i nästa papper om graviditestpenning, våran bm tyckte jag skulle ansöka om de. Så jag ska redogöra hur min arbetsdag ser ut och hur mycket allting väger som jag går och hämtar.

Itisdags hade ju Apple ett event, och gissa om vi blev lite besvikna, hade ju hoppats på en Iphone 5 istället för en 4s som dom nu släpper i slutet av oktober. Jonas ska iaf byta telefon. Men jag håller fast i min 3gs 😀
I morse när jag gjorde den vanliga “morgon surfen” så möts jag av nyheten att Seve Jobs (Apple´s grundare) har avlidit. Och vart inte speciellt förvånad, men tragiskt. han var en stor man.

Idag är jag ledig, har inte bestämt mig riktigt vad jag ska göra. Skulle behövt tvätta och vika den rena. Och sen göra plats i en garderob till alla bebis kläder, och sen gå till garaget och måla lite.

Har bytt färg i sovrummet, satte upp våra lila gardiner och tog fram lite lila tillbehör 🙂 vart riktigt snyggt.

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera