Nervös

Känns som jag sitter bara och vänta på att kl ska bli 14 så jag kan börja fara iväg mot stan. Vi har ju tid vi 15 för ett tillväxt ultraljud. Jag och Jonas har diskuterat hit och dit, alla vi har pratat med säger att det är normal. Så vi får tror på dom.

Igår hade vi ju första träffen med föräldragruppen, Och i våran grupp är de vi som är först ut som ska ha. det var ett par till som hade Bf i December, och dessuutom på självaste julafton. Sen var resten i Januari. Var ett annat par från Kusmark, så det var ju trevligt.
Annars var resten från stan och Ursviken. En konstig spridning.
Jonas träffade en som han kände från nordic Light.
Barnmorskorna skulle visa 2 filmer. Men dom fick inte igång filmen, så vi fick skratta. Men iaf så frågade dom om det fanns nått proffs, då hör man ;
Jo Jeloin data är här 😛 Så Jonas fick gå fram. Hihi. Min duktiga älskling!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.