Igelkotts finnare

Det är Sid de 🙂 Ikväll när vi gick kvälls rundan med hundarna, så träffade vi en igelkott just vid vårt hus, och eftersom Sid aldrig träffat någon så visade Jonas Sid igelkotten. Sid tyckte det var en roligt grejj. Så under promenaden fick Sid upp ett spår, och slutet ledde han till en igelkott 🙂 duktiga killen. Han vart helt fasinerad av dessa djur och bär vi kom till vårtat hus så sprang han direkt och kollade om igelkotten var kvar 🙂 vilket den var.

Sen så har de brytit ut en magsjukeepedimi här bland byns barn grannens barn har blivit sjuka, skrev ju om de tidigare. Men då var de bara dottern, och igår drabbades även deras son. Och det som har skrivits på norran.se är att dom tror att badpalatsen här i byn ” pölen ” är orsaken. Att det är cryptosporidium i vattnet. Men eftersom varken Lo eller Arvid har varit i Pölen och badat så är de väl knappast troligt. Och dessutom har barnen insjuknat jättefort. Och om man har vatten parasiten så var de väl 10-12 dagar innan den bröt ut. Så skulle tro att det är nån magsjuke epidemi som går på dagis/skolan.

Nu ska jag ta och göra mig lite kvälssfika 🙂 tro det blir en omelett 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.