Måndag

Så var helgen över och en ny vecka har börjat. Igår var en riktig slappar dag, tog tag i tvätten och  vid lunch var vi och firade Kjell som fyllde 80 år. sen låg jag mest och vilade mig 🙂 älsklingen gjorde middag 🙂 så jag hade en riktigt bra dag.

Idag har dagen bestått av jobb, är så skönt nu när det inte är så varmt ute, blir så otroligt varmt i köket när man mesta dels står vid spisen.

Har nyss kommit hem från stallet, pysslade på med Musse imorgon blir de ridning, fick börja med att leta hans grimma som han hade tappat. Och hade tur som hittade den uppe vid vinter hagarna 🙂 så behövde inte traska runt  så länge.

måste ju säga att vi har idag gjort Amrikanska pannkakor för första gången här hemma, har dessutom aldrig smakat de tidigare.  Men det  var helt ok.

I veckan blir de att ta tag i Sids päls, tycker den växer som ogräs. Nu ser han för hemsk ut. Imorgon om det inte är alltför varmt ska dom få vara ute i hundgården medans vi är och jobbar.

 

Gilla(0)Ogilla(0)

3 thoughts on “Måndag

  1. Tyra slarvade bort halsbandet hon fick av Glenn i skogen 🙁 Men hittade det efter att ha gått tillbaka heeela promenaden 🙂 så fick gå två vändor 🙂

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.