Onsdag redan

och snart är helgen här 🙂 tycker veckorna bara rusar iväg. Har inte hänt nått speciellt här hemma.

Fick ett sms av Viccan idag och hon frågade om hon skulle kunna få rida Musse ikväll, hennes sköthäst Ceder skulle jennifer rida och hon var så sugen och hade ingenting att göra, självklart fick hon de. Hade gått jättebra, så hon frågade om hon fick rida han fler gånger om inte Ceder var ” ledig ” och eftersom det gick så bra och hon tycket han var kanon fin så var de ju ett givet svar. Eftersom jag mest rider ut nu och tar de lite lugnare. Så passar de ju jättebra.

har varit en tung dag på jobbet, har jobbat med en person som jag inte kommer överens med. Hon hon SUGER ut min energi. Riktigt jobbigt.  Men jobbar inte med personen ifråga så ofta, hon skulle komma in imorgon också och duka till 110 pers som ska fika. Men jag dukade innan jag slutade idag, så hon behövde inte komma in 😉

Sen efter jobbet for vi upp på Lindex och kolla in lite bebiskläder, finns mycket fint.  Men igentligen skulle jag handla smink. Dom hade slut det jag egentligen skulle ha så gick få på en lite lite mörkare nyans, och köpte med mig ett nytt läppglans.

Är så himla lässugen nu så har varit ute på adlibris och spanat in 2 nya böcker. Tror dom är riktigt bra, Mari Jungstedt är författaren. hon verkar ha gjort många bra böcker.

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Onsdag redan

  1. Haha, Sandra du kan ju vara klockrenaste människan ever 😛 haha...redan dukat 😛 så sjukt kul 😛 Kram

    Gilla(0)Ogilla(0)
  2. Grattis! Hörde precis att ni väntar barn, va kul!!! Hur långt gånget... när är det beräknat? Va himla roligt, stort grattis! Kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.