Fredag

Idag har jag varit på sjukan och dom har tappat mig på 2 rör med blod. Hatar verkligen sprutor och speciellt då dom sticker i armvecket. Är så obehagligt. Men jag överlevde.
Annars så har jag beta av min ”To do list ”, min bror och hans dotter skulle ju komma och sova här men dom kommer imorgon istället, Li skulle på discobowling någon av hennes kompisar hade kalas.

Tycker nästan lite synd om lille Sid han är så sugen på Aurora 🙂 men icket får han komma till skott. Han har de inte lätt som har en matte och husse som vakar över han med hök ögon. Tur han är snäll och lyssnar verkligen. Ligger där man lägger honom utan att han gör protest. utan ligger still<3

Nu ska jag gå och vara social med maken. Ha en trevlig kväll!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.