Torsdag

Går drog jag och maken till stallet runt 7 tiden, och gjorde stallgörat. Sen vart de ett bra pass på Ridbanan. Linda och Ceder kom och red med oss och hon tyckte att jag skulle hoppa idag också. Men tycker det är lite svårt i western sadeln, eftersom det är så svårt att ” hålla om ”. men han gick fint i alla gångarter utom galoppen där han var lite tjurig och skulle bocka, och ha sina glädje hopp. för taggad det var han. kom tillbaka till stallet runt 9.
När vi var på ridbanan hörde vi 2 skott, och när Linda kom så fick vi förklaringen. I vinter har vi haft en ofrivillig stallkatt. Tiger som katten heter kommer från Varuträsk och har flyttat till Kusmark nu i 9 års tid. Matte och huse har hela tiden kommit och hämtat honom. Så nu när han har bott när hela vinter hos Linda i stallet och hos andra så t för katten bästa så var de bäst att han fick åka till katthimlen. Han skulle nog aldrig ” slå sig till ro ” annars.

Idag hade jag en plan om att longera Musse. Annars hade jag tänkt ge mig på att putsa fönstren för det behövs. och ta mig igenom tvätten som ska vikas och läggas in.

Ha en bra dag

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.