Ny vecka nya möjligheter

Igår for storebror och hans underbara dotter hem. Har haft en riktigt trevlig helg. Med massor av bus 😉 Söndags kvällen avslutades med en ridtur tillsammans med Linda och Ceder på ridbanan. Men ridningen gick åt skogen MUsse hade sina nerver utan på kroppen denna gång. Vi fick ingen bra uppvärmning. Eftersom det kom en till tjej men sin ponny och började hoppa direkt och Musse vart då lite sprallig. Han var rädd för allt. Så gav jag som upp och vi stog och kollade på när Linda och Ceder hoppade banan som hon hade byggt. När Alex komme med Sina 2 hästar och då blev allt värre. Han backade in i en ris hög och vart tok rädd, så jag satt tillslut uppe på halsen, men lyckades hålla mig kvar och lugna ner killen. vi ställde oss i mitten och jag hoppade ner. Men har lär mig lite också av detta. Han har aldrig varit på den ”inre” ridbanan så det gjorde att han reagerade så och jag skulle ha gått till den andra där han känner sig mer hemma. För när man rider där är han hur fin som helst<3
Fick äntligen tummen ur och provade sadeln jag hade på min förra häst, och den satt som ett smäck. Så imorgon blir de en prov tur i den.

Har nyss kommit hem från Jonas farmor, vi har ätit kvällsfika där. Gissa om vi blev bortskämda med fika. Åt så jag fick ont i magen.

Go natt på er!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.