Onsdag

Känner mig inte helt kry än, men mycket bättre. Vart lite värre efter gårdagens ridtur. Tyckte det var så varmt när jag for, så skippade jackan, och på hemvägen var de motvind och solen försvann. Så satt och frös.

Snön smälter bort i rasande fart. Längtar verkligen när den försvinner helt. I måndags kväll tog vi fram våra ute möbler på altanen.
Var ju ovh åt lunch med Jonas hans syster och deras farmor och Shopia och en av hennes vänner, riktigt trevligt. Synd bara att älsklingen hade en timmas lunch. Följde med Shopia och ” farmor ” på Solbacken hjälpte farmor och handla. Lagom när vi var klar kom Jonas och hämtade mig. Och satt och fördrev tiden på hans jobb med en laptop och surfade tills strömmen for och hela södra och norra sidan av stan vart strömlösa även inne i centrum.
Så fanns inte mycket mer jonas kunde göra, så vi var på väg hem. Men eftersom det tog hela 40 min innan strömmen kom tillbaka så var han tvungen åka snabbt till NL och stänga av alla servrar innan batteribackupen tog slut. och just när Jonas rusar upp och kommer in i serverhallen och hör hur allt är på väg ner så kommer strömmen tillbaka. Så han startade upp de som hann stängas av och kollade att allt funkade som de skulle. Sen vidare till hans egen serverpark och kolla så allt startat upp.

Det Är spännande saker som händer här på Reinholdsvägen, men det får ni veta mer om när de närmar sig 😉

Ska ut med hundarna nu på en lång prommis..

/ Sandra, som ska ut på promenad

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.