Vi lever

Har varit lite dåligt med uppdatering här på bloggen dom senare dagarna. Men har inte hänt så mycket. Sandra var här med Tyra Och Tyras bror Fred i Onsdags. Trimmade Fred så nu är han vår fin 😉 Vilken skillnad det blev. Och kan ju säga att det är en bestämd herre, vi hade lite olika åsikter 😉 Men efter två brottnings matcher så stod han som ett ljus.

Var mening att jag skulle jobba i lördags, på ett bröllop. Men är fortfarande jätte förkyld. Men det är tydligen svårt att bli av med halsfluss. Och Jonas hade en värre sort än vad man brukar ha tydligen. Fick ju åka in på akuten i Torsdags, det hade satt sig på andningen. Så han blev grundligt undersökt. Och det konstaterades att han hade kraftig infektion i kroppen. Så nu äter han antibiotika i 10 dagar och vi hoppas det hjälper.

Lia och Ingrid har också varit på besök i helgen. Trimmade Lia och så fin hon blev. Ingrid sa att hon hade tidigare lämnat in Lia hos en trimmare i stan som skulle vara expert på dvärschnauzer, och Lia vart inte i närheten så fin som hon blev när jag gjorde de. Det var riktigt roligt att höra. Så nästa söndag ska vi Till Ingrid och Johan på middag. Och Lia ska dessutom bo hon oss över valborgs helgen, då matte och husse ska bort på bröllop. Så det ska bli verkligen kul. Är så roligt att de dessa två syskon . dom är verkligen lika i sättet.

i lördags kväll var de tjejkväll hos Linda. Så jag och Jessica gick dit. Kul att träffa lite nya ansikten. Jonas gick över till Rikard och såg El classico. Jessica och jag gick hem runt 12 tiden och då var jag så trött att jag håll på somna. Men det var en rolig kväll som bjöd på många skratt.

/ Sandra, som saknar sin man <3

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Vi lever

  1. Heej 🙂 Kul att se att ni lever 😛 saknade er igår, men får ta en extra födelsedag och bjuda er på fika sen 🙂 Kram

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.