Härligt med Måndag

Trots att jag varit sjuk större delen av helgen så har de ändå varit en bra helg. Vart ju ingen utställning :(, men det finns ju fler :). Inte så långt bort tills nästa.
Igår vågade jag mig ut första gången sen i onsdags, vi gick en promenad men grannarna, så skönt att få komma sig ut och andas frisk luft.

Var bjudna på middag hos svärmor, super god middag. Chockade magen med mat, har inte ätit sen i jag vart sjuk, bara 1 äpple per dag har jag fått i mig. Så magen fick en chock. OCh ont gjorde de kan jag lova. Sen spelade vi ett spel som hon fick när hon fyllde år. Ett tåg spel, ett riktigt roligt spel, vann gjorde jag och kom 2 en gång 🙂

Idag är de måndag, och Idag händer de en spännande sak 😉
Sen blir de att fara in på stan och luncha med älsklingen, hans syster, deras farmor och Shopia.

/ Sandra, som längtar

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.