Dålig uppdatering

Nu har Sid syster Lia kommit till oss, hon ska bo här i några dagar då hennes matte och husse har farit till Göteborg på bröllop. Gissa om dom blev överlyckliga av att se varann igen syskonen. Tror dom skulle kunna busa i evigheter. Jonas sa en rätt kul grejj häromdagen : älskling jag tror nån an hundarna har börjat löpa. Haha hoppas inte de är Sid då 😉 nä det var Aurora som har börjat, tycker det var nästan tidigt för henne. Men det förklarar en heldel i hennes beteende den sista tiden. Hon slår dövörat till om man säger så.

Äntligen helg igen, denna vecka har gott jättefort, vet inte vad vi ska hitta på. På lördag ska vi iaf umgås med grannarna och grilla sen får vi se vad som händer. Ska försöka hitta orken till att lägga upp bilder på dvärgarna till dig Camilla 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.