Nu är påsken över

och den långa ledigheten slut. Vi har hunnit med rätts så bra här hemma på tomten. Men hade tänk hinner mycket mer, men man ska ju leva och hinna umgås med nära och kära. Har haft mycket besök under helgen vilket är jätte roligt. Och grilla har vi hunnit med också. Lördag kväll var Sandra och Glenn här, vi såg Jackass 3D, och resten av tiden pratade vi tror dom var här tills Kl halv 5 på morgonen. Så var rätt trött när jag drog till stallet runt 8 tiden för att släppa ut hästarna.
Sen hem och vila lite, gick över till grannarna och vi tog oss en promenad i skogen och det var inte lätt med barnvagnen vill jag lova. vad är gym?? gå denna sträcka med barnvagn så blir man mer än vältränad 🙂
När Jonas steg upp så tog vi tag i sågande av häcken på framsidan av huset så nu är den borta och riset ligger på majbrasan. Så skönt!!! På kvällen var vi bjudna på middag hos Ingrid och Johan. Mycket god mat och efterrätt, åt nästan så jag sprack 😉 Vi spelade ett roligt spel, Sverige spelet, och jonas han vann 🙂 runt 23 tiden rullade vi hemåt Kusmark igen, då hade syskonen bus busat från det vi kom tills vi for hem. Snälla Ingrid hade Köpte med sig vaccin till hundarna så nu är dom vaccinerade. Nu mer får man ta ”1 års sprutan” från 10 månaders ålder.

Igår kom Ingrid och Johan till oss och vi grillade 🙂 oj så gott det var. hundarna lekte på som bara den, Lia och Sid älskar verkligen att leka ihop. Dom har så roligt. Jag och Ingrid gick en promenad med små hundarna tror dom kan leka i all evighet 🙂 dom verkar aldrig lessna.

Dax att börja med maten. Lägger ut bilder från helgen ikväll.

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera