dax för en uppdatering

Har inte orkat skriva tidigare. Har ingen ork. Men idag känner jag mig pigg så jag få passa på.
Vad har hänt sista tiden, på valborgs var vi hemma och några vänner kom hit och grillade med oss, gick till en majbrasa men det var så kallt så vi gick hem igen. Sen har ju Sids syster Lia varit här då hennes matte och husse varit i Göteborg på bröllop. Gick jättebra att ha bus syskonen, för bus blev de i massor 🙂
I Söndags så red jag med Linda här på ridbanan. Riktigt roligt att rida med någon. Hon fick mig till att hoppa dessutom 😮 känns att jag blivit äldre och inte vågar lika mycket som jag gjorde när jag var 18. så var 80 cm ingenting tror de va de jag tävlade i en gång och vann dessutom. och nu vågade jag knappt hoppa alls 🙂 men inte så lätt i en westernsadel. Men Musse tyckte det var super kul. Och gjorde lite glädje skutt <3

Vi har en liten pilsk dvärg här hemma nu, Aurora hon löper och man får hela tiden hålla ett öga på dom 😉 Sid har gjort några tappra försök att jucka på hennes ben. Men så länge han inte gnäller och ylar är jag nöjd. Tog tag i hans päls idag, och de var på tiden. tog ur underullen och klippte klorna. Tar resten imorgon.
vart riktigt sugen på gå ut i skogen och lägga ett viltspår till lilleman, måste hitta spårlinan först.

Usch vart tog värmen vägen ?? snöade lite här igår och i måndags. Inte kul alls. kallt är de.
Till helgen kommer min bror hit och hans dotter dom ska sova hos oss hela helgen, riktigt kul att få rå om Li. Hoppas på bra väder så vi kan vara ute.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.