Vilken rolig kväll

som bjöd på många skratt. Det började att ”vi” från Jeloin träffades på en Pub Cousters ??!! vet inte hur det stavas.som är just bortanför Monaco, Dom satt där och drack öl och jag min Redbull.
Sen fick vi vidare mot Nordanåtestern där mat och Mingel och gratis alkohol fanns. Mycket trevligt. Sen drog HEnrys Monarki igång som bjöd på otroligt många skratt. Där Skekraft Arenan fick säg en tjänga. Har ju varit så mycket granskningar nu om alkohollagen och nån arena har fått tillståndet tillbaka draget och Luleå har fått en varning. När den var slut drog alla som var med Nordic Light in till stan och vi var runt 70 pers. Och Jeloin i täten. Så vi gick in på coasters igen och beställde frågade bartändern om han hade plats för 50 – 70 pers, han hån flinade och skrattade, Och vi sa, det är säkert dom kommer nu, lite panik fick han allt och kön till baren var enorm. Och han var ensam. Stackarn.
Och eftersom dom inte hade nån tequila så vart vi inte länge där eftersom Anki skulle ha de. Så vi gick till Calles och satt där resten av kvällen. Der dom hade tequila, så Anki fick sin efterlängtade 🙂 Så beställde hon in 12 st, och jag tycket att alla skulle göra en Tequila Sueside, dvs han snortar saltet sveper teguilan och gnuggar citronen i ögonen och dunkar huvudet i bordet. Men ingen ville. Hehe inte så konstigt
Måste ju säga, har någ aldrig sett Jonas då där full nån gång. Och bar notan vart dyyyyyyyyyr. Han beställde 2 st 6: or som var nån mjölkdrink och 2 cider, och det hann han göra 3 ggr och då är de inte inräknat det han drack på de andra ställena. Så han var full.
Kl 01 så var de färdigt drucket för Bergkvist, så Patrik Jonas Chef hjälpte mig med Jonas. Skjussade hem Patrik till Boliden. Sen drog vi in till stan och lämnade av Jonas ( En släkting till jonas ) som tog sin bil och vi körde en hem. Hehe vi kapp körde hem han och jag, trodde aldrig att jag skulle vinna 🙂 Men det gjorde jag. Farligt när mina tävlings horn kommer fram.

Idag Mår nog inte jonas så bra skulle jag tro. Vi hade iaf planer på att vara och se på skoter tävling som hålls i vitbergsbacken. Patrik ska vara med och köra så det hade varit super kul och se. Men tror nog inte Jonas är vid liv då. Måste in till Blomserlandet också och köpa blommor till köket.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.