Äntligen fredag

En natt med lite sömn, så jag är rätt trött idag. Hade besök igår av en kompis som for hem halv 2 på natten. Och väckaren ringde kl 6. Så det var bara att bita i det sura äpplet och fara i väg till stallet och släppa ut hästarna. Kom hem runt 7 tiden och skottade då infarten till huset. Så jag kände mig riktigt duktig.
Sen plockade jag ihop lite här hemma, och runt halv 11 kom Linda förbi och vi tog en promenad, hade tänkt gå bäckänget, men det var inte plogat så istället vi gick till början av byn och tillbaka. Tog bara med mig Sid, så han skulle få lite egen tid. Tycker han är så slamsig när jag går med båda 2. Och är helt annars när vi går bara han och jag. då är han lyhörd och kommer direkt.
När vi kom hem så gick jag över till Jessica & Rikard. Drack lite kaffe och surrade. Och sid låg och sov som ett ljus. trots deras dotter krypte omkring på golvet.
Nu väntar jag på att maken ska komma hem från jobbet. 17:15 ska vi vara på Nordanå teatern med Nordic Light och äta mat och se lövångersrevyn. Sen blir de utgång. För min del blir det att vara nykter 😀 men det kommer att bli skojj.

Här är 2 slagna killar som sover i soffan, så kul hade vi de igår 🙂

Jonas & Jens

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.