Skoter körning

Vart de igår kväll. Kan ju säga aldrig mer. Vi körde fast tusen gånger, den där jäkla remmen var vi tvungen och byta mitt i ingenstans. Och det var tok kallt och det snöade.
Kom hem runt 8, tinade de upp mig framför brasan och sen gick jag över till Jessica, Jonas och Rikard hade inte fått nog av Skoter körning tydligen, Så dom for ut en sväng till. Gick tydligen rätt vilt till. Rikard han flög av och många fast körningar. Det skulle ha fått vara en långbandare istället för en kort. Så man inte kör fast så många ggr
Så jag och Jessica satt och hade de trevligt med te och en godis skål och kollade på kort från när vi var i dalarna. vill verkligen tillbaka dit var så kul.
Idag är de fint väder solen lyser är runt -13 Så skulle tro att Jonas lyckas nog att övertala mig att följa med att köra skoter. Annars blir de en lugn söndag.

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera