Gårdagen

först så blev det en tur till stallet, och Musse fick sig en ny rundbal

En glad Musse

Vart kvar i stallet en stund och stod och pratade med Ove?? kommer ldrig ihåg vad han heter han vi köper balarna av 😉 iaf han ville att jag skulle gå med i samhällsnämden här i byn, så vi får väl se hur de blir.
Tog ut musse till hagen när han hade åkt i väg med traktorn och kom på att jag hade ingeting att öppna balen med. Hittade en skruv i min ficka, så den fick duga. Det tog ett jäkla tag innan hela toppen på balen var öppnad. Så musse hade inte tålamod nog att vänta på han började bita i plasten. Medans jag brottades med balen så lämnade jag hundarna i stallet, det var bara att dom tyckte att dom hade väntat länge nog och båda två sate igång och yla 🙂 det var rena kören och alla hästar stog och tittade mot stallet tillslut.

När jag var klar i stallet gick jag och hälsade på Jessica, vart bjuden på lunch 🙂 och surrade och drack kaffe. Lekte lite med barnen, bla med Lego och läste en saga. Så det var en bra dag igår, tänka vad barn kan få en på bra humör.

Ikväll får vi en middagsgäst, och vet inte riktigt vad jag ska laga för mat än. Har lite svårt att bestämma mig.
Imorgon blir det att fara till stan, Jessica och Rikards dotter blir ett år på Torsdag så måste in och köpa en present till Lo.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.