The Green Hornet

Har nyss kommit hem från att släppt ut hästarna, eller släppt ut, dom var redan ute. Linda som skulle ta in igår glömde bort att ta in, så dom har stått ute. Men tur iaf att det inte var -20 ute. Så vart lite paff när jag öppnade stalldörren och inga hästar och inget gnägg från musse. Så det gick ju tok snabb dag 🙂 och behövde inte ens mocka 🙂

Var ju på bio i går, och såg The Green Hornet i 3D. Det är en film med Cameron Diaz, Seth Rogen, Jay Chou. Och handlar om Britt Reid, Han är förläggare dagtid och en maskerad brottsbekämpare när mörkret faller. Hans ständige sidekick är Kato och tillsammans med sin japanske vapendragare färdas han runt i bilen ”The Black Beauty”, beväpnade med specialpistoler, knockout gas samt Katos närstridskunskaper blir de en duo att frukta…
En helt okey film, den hade sina roliga stunder. Vr ju första gången faktiskt första gången vi såg 3D bio, men tycker inte det var så Specielt, iaf inte med den filmen. Hade nog varit grymmare med Avatar.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.