Första Februari

Redan ? tycker januari månad fick jätte fort. Och denna lär väl också rusa iväg. Har varit lite dålig med uppdateringen idag. Ställde väckaren kl halv 6 imorse, och var i stallet 05:50, och släppte ut hästarna. När jag liks hade lite tid över så gjorde jag bort mockningen och gjorde klart maten för kvällen. For hem och såg till att jonas kom sig iväg till jobbet. Skulle ju göra bort lite ärenden idag med det får bli senare i veckan. eftersom det var toppen väder så for jag till stallet runt 10 tiden. Och red i en timma. Han hade en riktigt bra form idag. Kändes lagom pigg.
När jag var klar så kom Jessica till stallet, men eftersom jag redan var klar så for vi hem. for hem och bytte om sen gick jag över och vart bjuden på lunch 🙂 vi drack kaffe och sen gick vi till Dagis och hämtade hem Arvid. Sen vart de lite mer kaffe och surr. Runt 4 tiden fick jag hem och började med maten.
Thony ringde och frågade om vi skulle med på bio, och självklart ville vi de, så strax ska vi köra mot stan.

Ha en trevlig kväll!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.