Måndag

Började dagen med att försova mig, hade ju ställt mobilen kl 6, Har utsläppet på hästarna denna vecka. Men vaknade istället kl 8:15.Fick panik, inte för att det gör nått att som går ut så sent. Förutom Ceder som som tänder lyset när han tycker att han sovit färdigt.
Var klar runt 9 så då for jag hem och började städa, rengjorde kaminen jätte noga. Förberedde lunchen som jonas ville ha.
Runt 3 tiden for vi ut till stallet, Jag red ett pass. Sen har vi inte gjort så mycket. Ikväll är de ju hockey. AIK möter Timrå borta. Hoppas på vinst.

På fredag ska vi ut på trevligheter, först ska vi äta gott sen ska vi se Lövångersrevyn och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda. Och som vanligt så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig, tur att det är länge kvar tills på Fredag. Resten av vecka flyter på som vanligt.
Imorgon blir det en lång dag för mig, ska åka med jonas på Morgonen , har lite grejer jag måste fixa, och hatar verkligen detta ställe jag ska till. Men det kommer att gå bra..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.