Fint väder

Ska strax bege mig mot stallet, idag blir det ett pass på den uppskotade legdan vid stallet. Är jättefint väder idag också det är -3 grader så en bra temp.
Blir väl inte så mycket mer gjort idag, en ganska lugn söndag med andra ord. Jonas mår nu lite bättre, och har börjat äta lite i mycket små portioner.

Längtar verkligen tills våren, då alla kurser dra igång. Har några på min lista som jag och Sid ska gå. Den jag längtar mest till är Agility kursen. MEn den blir nog framåt hösten då han måste vara minst 1 år.
Tur att vi har en stor plätt brevid huset, där ska jag bygga upp min agility bana, sitter just nu och funderar om jag ska börja träna slalom ingångar med Sid. bara ha 1-2 portar. Men kom på att jag inte vet vart jag har pinnarna.

Nu mot stallet sen ska jag på ICA

Ha en fin Söndag alla

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.