Lördag

Jäklar vad det blåser idag. Jonas han är på bättringsvägen, som tur är. Han sov 21 timmar i sträck, det behövde nog kroppen hans. Han ser mycket piggare ut i ögonen.
Jag har roat mig med att städa lite, vardagsrummet är nu mera kliniskt. När solen låg på och man såg alla små dammkorn, fick jag panik. Det är de jag hatar när vårsolen börjar komma när man ser allt damm som ligger och man ser hur skitiga fönsterna är. Det är hemskt. Så man kan säga jag städar hela våren 😉

Funderar och tycker att vårat sovrum saknar färg. Allt är vitt där nu. Förutom överkastet som är beige. Så det behöver lite till piffning. Ska försöka leta fran hyllorna som ska upp på väggen där sänggaveln är. Men har typ ingenting att sätta på hyllorna.
Var runt och kollade på lite hemsidor och hittade jätte söta äpplen i lera som var målade i blank vitt. så funderar på att göra sånna och ha som dekoration i vardagsrummet.
I det lilla fönstret i köket har vi ingen fönsterbräda, utan det är bara 9 cm på brädden jag har att ställa saker på och har inte hittat nån kruka att ställa dit, så hittade på IKEA en ”ställning” som vi satte där där vi hängde smä röda stjärnor i papp vid jul. och när vi tog bort julen visste jag inte vad jag skulle sätta dit i stället. Hittade 4 st prismor som jag satte tråd i och hängde dit dom tills vidare.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.