I rymden finns inga känslor

Det är en liten linten förbättring för Jonas, han har mest sovit idag. Lika bra att sova bort skiten.
Jag har inte gjort speciellt mycket, var på ICA och handlade inför helgen. Sen har jag varit och tagit in hästarna.
Sitter just nu och funderar på vad jag ska göra, ska jag göra middag, eller om jag ska se en film.

Tidigare i veckan såg vi en skit dålig film, vi tog oss bara 30 min in i filmen, om ens de innan vi stängde av. I rymden finns inga känslor, hette den.
Den handlar om; ”18-årige Simon lever i en lägenhet med sin bror Sam och dennes flickvän. Simon har Aspergers syndrom och kräver ett inrutat schema varje dag för att må bra. När Sams förhållande med flickvännen tar slut raseras ordningen för Simon som beslutar sig för att hitta en ny flickvän till Sam.”

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.