Snart middagsdax

Och på menyn står Tandoorikyckling. Efter att ha rört ihop min blandning, och har smakat så vet jag inte om det kommer bli gott. Man kan ju alltid hoppas, tur vi har lite rester kvar att värma ifall maten blir skit.
Har haft en riktig jobbig huvudvärk idag, alvedon har inte hjälpt heller, det blir nog bättre när jag äter, skulle tro de för har inte ätit nått idag.
blir en lugn kväll ikväll, är super trött. Blir säker att vi ser en film, har hittat en svenska film som verkar helt ok, För kärleken tror jag den hette. Kan bjuda på en bild från bion igår. Var så längesen vi var på bio så jag hade glömt bort hur kallt det var där inne. Satt och frös under hela filmen. Sen att jag får så jäkla ont i min knän gör ju saken inte bättre.

haha jag i 3D glasögon

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera