Torsdag

Vart en tidig kväll igår, så idag är jag super pigg. Klev upp halv 6 och var och släppte ut hästarna, och idag så stog inne 😉 och Musse hälsade på mig glatt när jag kom in.
Idag är de lite trist väder ute, det snöar små söta flingor.
Började igår att lära Sid vacker tass, och det är så roligt. För Aurora hon gör allt hela sitt konst register, Oj vad hon gjorde vacker tass. hon var ju lite frustrerad när hon inte fick nån respons från mig. Så får nog vara ute eller nått nästa gång. Men jäklar vad tjurig lilla Sid kan vara. Måste ha ett helt annat tänk när jag tränar honom än vad jag behöver när jag tränar med Aurora.
Och håller på att träna in position och kontakt och Sid han står mer på 2 ben än han står på 4 🙂 så nu hoppas jag att det ska rassla till i skallen på han så fattar. Men han tycker det är super kul lill svansen går som en liten propeller där bak.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.