Kär

Hade ju lika bra kunnat skippa matchen mellan Luleå vs Aik, och farit och tränat hund. Skellefteå fick ju spö. Såg så bra ut AIK ledde med 2 noll, och sen så kunde dom inte spela hockey. Matchen slutade 5-2. Så trist.

Blev iaf lite träning hemma för Sid istället. Vart kontakt övningar vill ha kontakt under hela fotgåendet. Och det går jättebra. Sen håller jag på nöta position och ingångar. Det går lite trögt, känns som jag kört fast. Måste byta tänk. så få ta fram böckerna och börja läsa 🙂 se om jag får några nya idéer.

Håller på att rita på en hylla som ska sitta i köket på väggen där matbordet står. Just nu har vi en tavellist. Men det ser så fjuttigt ut. Man kan ju inte ha så mycket saker på en sån.

Imorgon är det Fredag, så skönt och det bästa är att ingenting är planerat i helgen. Men funderar på att fara och hälsa på mor och far. det var ett tag sen vi var dit. ska försöka skotta mig fram till stallet. Har lite saker som jag ska hämta 🙂
Jonas hade egentligen fest med jobbar kompisarna på Jeloin, men det blev inställt. Många som är sjuka tydligen, magsjuka härjar igen. Så hoppas att vi klarar oss från eländet.

Fick ett ryck nyss och bytte lite gardiner, men vart inte nöjd så måste nog sova på saken. Har hittat en duk på 5 rum som jag har gått och tänkt på nu i en månads tid, så jag tro jag måste åka dit och köpa den nästa gång vi far till Kåge. brukar inte bli ” kär ” i dukar. Men denna var otroligt snygg och skulle bli jätte vacker på vårat köksbord.

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Kär

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.