Nått som jag är duktig på

Blir knäpp på våran trådlösa router. Det är nått fel på den, så Jonas ha ägnat halva kvällen genom att felsöka fanskapet.
Kände som fru att jag skulle ta mitt ansvar och fråga om han behövde min hjälp ( inte så troligt ) men en ändå, Fick till svar ; joo hjälp till att DÖDA den 🙂 och det är nått jag KAN 🙂 och är bra på, så är de Att ta död på elektronik prylar. Vet inte hur många gånger Jonas räddat min älskade bärbara dator när jag brytit av skärmen 2 gången i ilska och förstört laddaren 1 gång och nu sjunger batteriet på sista versen. Man ska ju inte ha datorn i knät. Och min dator har bott i mitt knä och i soffan. han har typ sagt att jag inte får nån ny om jag inte börjar vara försiktig med sakerna. Men varför ska man vara de ?? när han jobbar med de och kan fixa allt som har med dom att göra 😉 så tack älskling för att du håller gammla Bettan vid liv.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.