Nu så

fick just ett mail, och den 6 mars ska jag och sid på en 1 dags kurs 🙂 den har blivit inställd förut pga förfå anmälda men nu blir den av. Har även anmäl oss till en 2 dagars tävlingskurs, Men har lite svårt att bestämma mig för det är nämligen utställning här i Kusmark ena dagen och jag har anmält både Aurora & Sid. Det måste jag fundera hur jag ska göra.

Snart är de ju officiell debut för Sid i Utställningsringen, och den blir i Piteå i Maj 21 tror jag det var. Men ska klämma in 1 utställning i månaden fram tills dess.

Ikväll är de hockey, derby nämligen Luleå borta tror jag. kommer bli en tuff match. Men jag hade gärna farit till Bureå och tränat hund inne på Becur, Så vi får se hur mycket folk som kommer om jag kan smita iväg. Hade varit kul, var jätte mycket folk där förra veckan, och Sid gjorde bra ifrån sig. Första gången vi tränar med så många andra hundar han inte känner.

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Nu så

  1. Det e klart du ska dra till Kusmarks grejset 🙂 Det kommer ju att rocka 😛 de vet du jhuu 😛

    Sen e det klart du ska se Luleå matchen det e ju ffs LULEÅÅÅÅ 😛 nu ska skellefteå spöa skiten ur dom "IGEN" 🙂

    Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.