Happy new year

Det är alldeles tyst i huset, älsklingen sover sött och hundarna lika så <3. Sitter och funderar på vad jag ska göra allt mest, kanske vika lite tvätt, eller plocka ut diskmarskinen, eller ta ett varv med penseln i hallen, varför inte göra upp eld i kaminen, eller fara till hästen och ta en lång och härlig ridtur, röstar nog på de sist nämda. Igår vart de en tur barbacka i djupsnön åh riktigt mysigt var de.

Idag är de ju nyårsafton och den ska vi fira hos våra grannar Rikard och Jessica, det kommer bli super mysigt. Hundarna följer självklart med. Det är ju Sid’s första nyår så det är viktigt att han inte blir rädd eller utsätts för nått som han tycker är obehagligt. Men först firande hos svärmor, plankstek står på menyn där 🙂 Vi kommer bli riktigt mycket folk.

Nä du ska jag se om min man vill stiga upp, lite saker vi ska hinna med att göra innan vi ska iväg till svärmor kl 15.

Ha en trevlig kväll och ett gott nytt år!!!

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera