Ont i ryggen

känns som min rygg har gått av i tusen delar, men det är värt smärtan 🙂 För nu har vi äntligen tagit tag i garaget som var fullt av kartonger från flytten, Så nu står bilen i garaget. Nu får det bli hur kallt som helst och jag bryr mig inte 😉

Har haft så problem med adressändringen sen vi flyttade, så idag hade vi fulla postlådan med post och räkningar så det börjar väl fungera nu hoppas jag, Så man slipper ringa och gnälla och söka posten nu hoppas jag 🙂

Har haft middags gäster ikväll av svärfar och Shopiah och Jonas Syster, mycket trevligt. Och God mat bjöds de på så klart 😉

Imorgon kommer Jessica hit och vi ska gå igenom och planera in för nyårsafton, vilken mat vi ska ha, nån som har nått förslag ??

Nu ska vi lägga oss i soffan och se nån film 🙂

Natti Natti

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera