Nytt år

Äntligen har jag lite ork så jag orkar skriva lite, Har blivit jätte förkyld. Så ingen bra start på 2011. Det har varit rygg läge som har gällt. Men det har varit rätt ok iaf, för jag och min älskling har hunnit med att se säsong 5 av Dexter och nu är nöter vi säsong 8 av 24. 2 Riktigt bra serier, om ni har råkat missa dom så måste ni se dom :).

Idag har jag känt mig lite piggare och våra vänner Jessica och Rikard med barn kom över på en kopp kaffe. Och Arvid deras underbara son är i en riktigt rolig ålder, han bjuder på många skratt <3 Idag gjorde han en sång om Sid <3 den innehöll bara ordet Sid men den var bra ändå 🙂

Denna vecka är de vi som har utsläpp i stallet, eftersom jag inte har varit så jätte pigg så har de varit rätt jobbigt. Det tar så lång tid när man inte har orken i kroppen.
Idag fick då Musse en ny rundbal i hagen så han var nöjd.

ikväll har jag och älsklingen varit duktiga, vi har bytt lampor runt huset så nu funkar alla lampor. Sen gick jag upp på altan taket för att skotta av de. snön vägde inte bara lite. Och var rätt slut när vi var klara, men nu är de gjort. Skönt!!!

Imorgon blir våran nya bänkskivor i köket förhoppningsvis monterade..

Nu ska jag ta och krypa ner i soffan..

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.