En tripp Till Burträsk

Idag har jag och Sid varit till Burträsk och strosat. Jonas var och gjorde ett jobb på System Glas (?) tror de hette så, Tanken var att fara och hälsa på Maria i Åbyn, Men hon jobbade tyvärr. Och imorron far hon och familjen till gottland på semester även ställer hund. Så vi får önska dom lycka till! Vi håller tummarna för er.

Mäklaren ringde idag, äntligen. Så på Onsdag kommer han hit, vi ska gå igenom lite papper inför köpet. Och senare i veckan skriver vi kontrakt. Sen så är vi valet och kvalet om han ska få sälja lägenheten. Han verkar så obrydd, så det lutar på att Linda en av mina bästa kompisar, hennes kollega ska få sälja den. Men vi ska först träffa han på Onsdag och sen får vi se vad som händer.

I natt väckte Sid mig kl 02:15, skit trött men det var bara he sig ut med killen. Både 1:an och 2:an gjorde han. Han vägrade nämligen när vi var ute med han innan vi gick och la oss.

Hade tänk att nu skulle jag ta och städa lite här hemma, behöver dammsuga och skura golven, kommer säkert på hjälp av Sid 🙂 med skurningen. Sen ska jag rensa ut lite, så skönt att så bort saker som inte används längre. Tänkte hinna baka lite också ikväll, men får se om det hinns. imorgon ska jag jobba, ska bli riktigt kul. Längtar verkligen. Och Sid ska vara med Jonas på jobbet. Dom är så snälla på mitt jobb, jag får bestämma själv när jag börjar och när jag slutar. Beroende på hur mycket ork jag har.

Dax att göra lite nytta 😀

Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera