Tävlings sugen

Vi har nyss kommit in från våran kvälls runda med hundarna, och Sid åkte i väskan som vanligt. Hann med några av sakerna som jag hade på min To do lista ikväll. Dammsuga, dammtorka överallt, plocka undan, och göra en hög med saker som vi inte ska ha kvar. Men det jag ville hinna med som baka måste jag göra imorron. Vi har ju inget att bjuda på nu när folk kommer och hälsa på.

Idag satt jag och kollade vilka utställningar som vi ska lägga in i kalendern och anmäla oss till. MyDog 2011 som är i Göteborg ska ni med all säkerhet fara på, den är 6-9 januari, och då blir det bara Sid som ska ställas, Sen ska jag se om vi kan anmäla oss till några inoffare här i höst, men det finns inte så många här uppe tyvärr. Sandra du och Tyra ”räkan” kanske ska med ??? 🙂

En annan rolig sak som jag fick veta idag är att jag och Aurora har kommit med på en Agillity kurs med start nästa vecka. kommer att bli så kul, kanske vi tar med henne till Göteborg och startar i Agility, har för mig att man kunde även anmäla sig till de. Sen så har jag även starka funderingar på att anmäla oss till en Lydnads tävling i slutet av September, och om den går bra så blir det väl fler framöver. Var ute ikväll och körde igenom henne och hon var så taggad. det var riktigt kul att träna. Men måste hinna på hundklubben och träna platsliggning, hade hoppats på Onsdag med det går ju inte om mäklaren kommer. Så det får bli nästa vecka annars.

Ska göra lite kvällsfika och sen hoppa ner i sängen så jag orkar med morgondagen med jobb. Sid ska ju vara med Jonas på jobbet 🙂

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.