Vilket skit väder

Det har nu regnat till och från nu i nån dag. Det känns verkligen att hösten är på ingång. Ingen värme i luften på dagarna och inga varma kvällar.

Idag har varit en hälsa på dag, vi var förbi jonas pappa & Shopia, dom håller på att renovera toan så mattläggaren var där. Så istället för att störa så for vi till Farmor istället, så hon skulle så träffa Sid, Hon trodde först det var en katt vi komme med 🙂 men det var de ju inte. Sen sa hon men GUD så fin. Och när hon hörde att han heter Sid sa hon:
– Är de efter Sid Jansson 🙂 han var tydligen nån musiker eller nått sånt förr i tiden.
Och då sa hon att då kommer hon ju iaf att komma ihåg namnet.
Sen var vi förbi Rasem & Linda, lämnade en present från Farmor till Josef ( deras 3 veckors bebis ) och Sid han var så snäll. han låg i min famn under hela tiden vi var där. Vi tränar honom att när han är i famnen så ska man vara still. Och det verkar ju ge resultat. Dom tyckte han var så fin, och otroligt lugn. Och det värmer i mattes hjärta. Sen så är han en riktig matte hund, älskar att sova i min famn.
Var även förbi Rikard & Jessica, som för övrigt i veckan förlovade sig. Grattis till er. Så till sommaren hoppas jag det blir bröllop ;). Där vart Sid helt tokig i Arvid, deras son på 2 år, oj vad dom lekte. Sid var helt slut. Han sov gott sen.

Ikväll var vi ute på en lång promenad med Aurora, och Sid han fick åka i väska. Det tycker han är skönt, för han somnar alltid. Men han är lite kaxig när han åker där, för om vi träffar nån annan hund så hör man ett litet morr från väskan =3.
Igår klippte jag klorna på han för första gången och det gick bara bra, men lite godis får allt, sen så hade vi lite ståträning och pälsvård, sen avslutade vi med en mys stund.

Som ni kanske ser här på bloggen har Aurora & Sid fått egna sidor. Sen så har bloggen fått nytt utseende, om ni inte se de så är de ett huvud av en dvärgschnauzer.

Gilla(0)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.