Nytt år

Tänktd skriva lite om vår nyårsafton. Som var väldigt lugn. Började med med en plankstek till lunch. På förmiddagen hade vi besök av farfar och Emma. Kaffe och massa surr. På eftermiddagen for vi till stan och var till min bror och hämtade en hylla egentligen var de två st men vi fick bara med oss en. Som Linn fick i sitt rum. När vi var på väg hem small bakrutan på Vår Ford Edge. Så vi fixk panik städa till i garaget så bilen rymdes. För den kan ju inte stå ute. Just den dagen var de riktigt dåligt väder dessutom.

VI han just få in bilen då kom vårt främmande med maten så det var bara att sätta sig och in ta middagen.  Barnen lekte och hade superkul. Alla barn var vaken till 12 slaget. Trodde Linn skulle somna så detta vart hennes första 12 slag som hon var vaken på.

Dagarna efter har vi bara tagit de lugnt. Vi var i onsdags på vc och tog bort stygnen på Tess finger. Om jag säger så här så var de enklare att sätta dit dom än få ta bort dom. Men till slut så…

Jonas jobbar tyvärr så jag och är hemma själva. Jag har läst klart boken jag började med i lördags. När skuggorna ruvar. Riktigt spännande!

Idag fredag vaknade tess med hög feber, inte vad jag hade tänkt.

IMG_20181217_172020

Gilla(1)Ogilla(0)

One thought on “Nytt år

  1. Vilken otur ni har med alla barnen och bilen! Hoppas dom får hålla sig friska och hela framöver! God fortsättning får jag önska oxå!

    Gilla(0)Ogilla(0)

Kommentera