Nu är glada julen slut

Vaknade runt 4 snåret i morse eller om  är de natt !?  Har haft problem att sova de senaste dagarna. Sover jätte oroligt. Vet inte om det beror på de höga socker intaget som  tyvärr har kommit med julen. Men har sovit bättre i natt en vad jag gjorde natten till igår iaf. Vet inte om det är för att tess är sjuk kollar henne nån gång i timmen. I natt har hon varit feberfri men har fortfarande ont i magen och är allmänt trött. Har iaf hunnit med att plocka bort all jul här hemma nu på morgonen innan barnen vaknade. Gud så skönt. Nu ska allt bara upp på vinden.

Vi är bjudna på middag hos barnens farmor men tess sa när hon vaknade att hon ville stanna.. Och de gör mig lite orolig. Men hoppas hon piggar på sig under dagen..

Snapchat-1000602921

Gilla(1)Ogilla(0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.