Sjukskriven

Är för första gången i mitt liv sjukskriven från mitt jobb. Allt började för tre veckor sen i förkylning och gixk aldrig över utan fick en hemsk hosta. Fixk till slut till vc och skickades akut på lungröntgen som visade en kraftig lunginflammation på höger lunga och lite på vänster. Fick en antibiotika kur på 10 dagar. Var hemma från jobbet i tre dagar och åter fixk till jobbet förra måndagen. Men hela den vecka var jag orkeslös hade inga problem att somna vid fikabordet när de var rast. Hade hon i bröstkorgen och att hosta gjorde så ont att jag fixk tårar i ögonen. Och ligga i sängen kunde jag inte göra utan att ta ipren. Så tillslut ringde jag vc och fick komma dagen efter och träffa läkaren. Det första hon sa varför är inte du sjukskriven, det var de första hon gjorde innan jag fick lämna prover. Är sjukskriven på 100% från den 4 till den 16 och från den. 17 – 19 är jag sjukskriven på 50%. Men om jag känner mig piggare kunde jag börja om tidigare. Men det är svårt att veta när man är piggare eftersom det visar sig ju på jobbet. När jag anstränger mig. Att vara hemma är ju inte lika ansträngande. Så vill ju inte gå tillbaka tex på måndag och känna att det inte går. För då har jag ju avbrutit min sjukskrivning.

IMG_20181130_061509

Gilla(0)Ogilla(0)

2 thoughts on “Sjukskriven

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.